Copilul dumneavoastra se poate bucura de serviciile Gradinitei cu Baloane in cadrul unui program de Luni pana Vineri de la ora 8:00 pana la ora 18:00.

Gradinita cu Baloane este dotata cu camere de supraveghere si aplicatie internet care permite doar parintilor copiilor inscrisi la gradinita noastra sa vizualizeze online in timp real, activitatile copiilor.

Gradinita cu Baloane organizeaza cursuri optionale extracurriculare de dans modern, dans de societate, balet, gimnastica, aikido, patinaj, inot, sah, muzica, actorie, pictura si modelaj,  limbile straine studiate sunt Engleza (zilnic)  si Spaniola ( 2 ore/saptamana).

La solicitarile parintilor oferim supraveghere in weekend / vacante si consiliere copii / parinti.

Organizam activitati recreative (excursii, teatru, circ); excursii montane, tabere tematice; petreceri aniversare si onomastici; expozitii cu lucrari ale copiilor, serbari si concursuri.

Gradinita cu Baloane pune la dispozitie locatia gradinitei pentru petrecerea catorva ore minunate in compania prietenilor copiilor dumneavoastra in zilele de weekend.

La solicitarea dumneavoastra ne ocupam si de organizarea petrecerii (invitatii personalizate, animatori, meniuri, amenajarea spatiului in functie de tematica petrecerii, etc.)