DESPRE NOI

Suntem aici pentru dumneavoastra!

Cu mic cu mare, cu suflete deschise, cu toata daruirea, cu multa veselie, si ….muuuulte baloane va intampinam in fiecare zi !

Ce facem aici?...suntem alesi de parinti si de copii! Invatam sa crestem mari, frumosi si sanatosi !!! Invatam cand ne jucam si…ne pregatim pentru scoala!

Sa promovam interesul superior al copilului

"Educatia este aceea care da stralucire tuturor celorlalte insusiri si le face folositoare celui ce le poseda, pentru ca atrage asupra lui stima si bunavointa tuturor celor cu care vine in contact. Daca are cineva toate celelalte calitati, afara de o buna educatie, ele nu pot decat sa-l faca sa treaca drept un om plin de sine, increzut, superficial sau ridicol." (JOHN LOCKE)

Programele „Asociatiei Pentru Toti Copiii” sustin nevoile de dezvoltare ale copiilor pe fiecare etapa de varsta, identificarea si dezvoltarea abilitatilor native pentru obtinerea performantei pe domeniul de pasiune si deschiderea orizontului catre domenii noi de interes.

Programul noastru! 24 de ore din 24…

ORARUL GRADINITEI CU BALOANE este 8:00 – 18:00.

Oferta noastra incepe cu: cresa (copii de la 1 an si 8 luni), gradinita, afterschool.

IMPORTANT

Pentru parinti! Daca aveti azi sedinta sau v-ati blocat in trafic, nu va stresati!!!!  Va asteptam! Noi suntem aici pentru a continua ceea ce faceti dumneavoastra, ca si parinti!!!

Supraveghere medicala permanenta!

Dna Doctor ANDA MAZILU, cu multa dragoste si profesionalism, urmareste continuu starea de sanatate a copilului dumneavoastra, monitorizeaza atent copiii, ne propune meniurile pentru a creste mari si a fi sanatosi!

Va asteptam cu drag si va multumim pentru increderea cu care ne-ati investit!!!

Colectivul GRADINITEI CU BALOANE !

PRESEDINTE ASOCIATIA PENTRU TOTI COPIII

• Programul de Interventie si Recuperare
GRADINITA CU BALOANE ASOCIATIA PENTRU TOTI COPIII

Facilitati

Copilul dumneavoastra se poate bucura de serviciile Gradinitei cu Baloane in cadrul unui program de Luni pana Vineri de la ora 8:00 pana la ora 18:00.

Gradinita cu Baloane este dotata cu camere de supraveghere si aplicatie internet care permite doar parintilor copiilor inscrisi la gradinita noastra sa vizualizeze online in timp real, activitatile copiilor.

Gradinita cu Baloane organizeaza cursuri optionale extracurriculare de dans modern, dans de societate, balet, gimnastica, aikido, patinaj, inot, sah, muzica, actorie, pictura si modelaj,  limbile straine studiate sunt Engleza (zilnic)  si Spaniola ( 2 ore/saptamana).

La solicitarile parintilor oferim supraveghere in weekend / vacante si consiliere copii / parinti.

Organizam activitati recreative (excursii, teatru, circ); excursii montane, tabere tematice; petreceri aniversare si onomastici; expozitii cu lucrari ale copiilor, serbari si concursuri.

Gradinita cu Baloane pune la dispozitie locatia gradinitei pentru petrecerea catorva ore minunate in compania prietenilor copiilor dumneavoastra in zilele de weekend.

La solicitarea dumneavoastra ne ocupam si de organizarea petrecerii (invitatii personalizate, animatori, meniuri, amenajarea spatiului in functie de tematica intalnirii, (petrecerii), etc.)

GRADINITA CU BALOANE ASOCIATIA PENTRU TOTI COPIII